Română
English
Deutsch
Grupul de companii ALSIM
Dumbrăveni nr. 2153, jud. Suceava
Telefon: (+4) 0230 236 000
Fax: (+4) 0230 236 020
E-mail: office@alsim.com.ro
Web: www.alsim.com.ro
ALSIM

ALSIM ALSIM

Compania

Grupul de companii ALSIM are ca principal obiect de activitate producția și conservarea cărnii, fiind specializat în abatorizarea ovinelor şi bovinelor.

Misiunea noastră este de a oferi partenerilor și consumatorilor noștri produse sigure și de calitate. Pentru aceasta ALSIM investește continuu în pregătirea profesională a angajaţilor și în tehnologii de creștere a siguranţei alimentare.

Inaugurat în anul 2013, abatorul de categorie A al companiei - autorizat cu ștampila ovală nr.580EC - are o capacitate de sacrificare pe oră de 50 capete ovine şi 25 capete bovine, reprezentând un model de tehnicitate şi modernitate pentru produsele obţinute la standarde europene de igienă, calitate şi protecţie a mediului.

Serviciile oferite de grupul de companii ALSIM sunt abatorizarea, tranșarea pe piese a carcaselor și distribuția produselor rezultate către procesatori interni, externi, lanțuri independente de retail sau alți distribuitori din România.©2022 Grupul de companii ALSIM. Toate drepturile rezervate.
Creare site & găzduire web hosting - SANNET®.